Dobrodošli u moju zemlju

Bosna i Hercegovina

Ova knjiga će vam otvoriti vrata duše Bosne i Hercegovine, pomoći će vam da zavirite u najljepše gradove, njihove čaršije i osjetite dah prošlosti. Ovdje svaki grad ima svoju priču, a vaše je samo da ih oslušujete, doživite, sačuvate uspomenu i opet se vratite. Dobrodošli u moju zemlju …

Ova knjiga će vam na 128 stranica približiti historiju, kulturu i baštinu Bosne i Hercegovine, a tekst prate uzbudljive autorske fotografije. Napisana je na bosanskom i engleskom jeziku. Ova knjiga će biti vaš savršeni pratitelj u svijet jedne od najljepših zemalja Europe. Uronite u mjesto gdje se istok susreće sa zapadom.

Bosna i Hercegovina je mjesto gdje se istok susreće sa zapadom. Jedna je od rijetkih zemalja u kojima u isto vrijeme možete čuti crkvena zvona uz glas imama.

Ova knjiga može postati „vizit karta“ Vaše kompanije. Ukoliko želite zanimljiv i kreativan poklon darovati svojim poslovnim partnerima, kupcima, klijentima, kako biste im iskazali zahvalnost na dobroj saradnji i još jednoj uspješnoj godini, ovu knjigu ćemo pretvoriti u Vaš personalizirani proizvod dodavanjem vašeg logotipa kompanije ili vaše personalizirane poruke na naslovnicu. Ovakav jedinstven poklon će pokazati partneru da poštujete njegov trud uložen u zajednički posao, učvrstiti će vaš poslovni odnos, te ujedno i promovisati Vašu kompaniju, proizvode i usluge.

Direktne narudžbe

CIJENA NA UPIT

  • Poseban popust za veće narudžbe
  • Primanje online narudžbi putem PayPala (uskoro)
  • Mogućnost uplate preko bankovnog računa

Prodajna mjesta

FREE SHOP – Međunarodni aerodrom Sarajevo
HOLIDAY GIFT SHOP – Hotel Holiday Inn
SVJETLOSTKOMERC, Sarajevo
BUYBOOK, Sarajevo
Connectum, Sarajevo
TKD Šahinpašić, Sarajevo
Izvor Bosne, suvenirnica Tunel, Ilidža
Knjižara Kultura, Banja Luka
Knjižara Kultura, TC Alta Sarajevo,
Knjižara Kultura, TC Merkator Sarajevo
iNovine (uskoro)

Brojne kulturno-historijske znamenitosti Bosne i Hercegovine, zajedno s prirodnim resursima, čine je jednom od najatraktivnijih zemalja Europe.

Najčešće postavljenja pitanja:

Mogu li naručiti / kupiti knjigu online?

Da. Možete kupiti knjigu iz online knjižara, ili možete naručiti izravno od nas i dobiti popuste. Samo nas kontaktirajte, ostavite svoju e-poštu i uskoro ćemo vam se javiti…

Koliko stranica ima knjiga?

Knjiga sadrži 128 stranica i isto toliko profesionalnih, autorskih fotografija sa opisima istih. U našoj knjizi vam predstavljamo ukupno 34 nevjerojatne regije, gradove i znamenitosti Bosne i Hercegovine.

Da li se može naručiti veća količina knjiga?

Da. Za klijente koji žele naručiti veću količinu knjiga, napravili smo posebne popuste. Samo nas kontaktirajte i vratit ćemo vam se sa svim relevantnim informacijama.